Живот
15. December 2015 - 15:43

Генијални трикови: Како да извадите тапа од вино без отварач

Сигурно барем еднаш сте се нашле во ситуација да ви се пие вино но шишето има тапа, а вие сте немале отворач за неа. Што сега? Не грижете се, лудиот руски хакер ви нуди неколку генијални решенија.

Еве како овие момчиња со помош на нож, ножици, клуч па дури и патика ќе отворат вино.

Бидете подготвени за секоја ситуација:

ww.