Живот
5. јуни 2017 - 11:39

Генијален трик - Три коцки лед ќе ја скратат најголемата мака на секоја домаќинка

Сите знаеме колку е напорно перењето па пеглањето на алиштата, но сега е откриен генијален трик кој ќе ви заштеди време и пари. Постои лесен начин да ги испеглате испраните алишта, а тоа се само три коцки лед.Ставате чиста испрана облека во машината за сушење, ставате три коцки лед и оставате машината да работи 15 минути. Потоа, облеката изгледа како да е испеглана со пегла.
 
Погледнете ја постапката:
https://