Loading Video...
Спорт плус
10. January 2019 - 19:47

Генерација која го реализира долгопосакуваниот пласман на ЕП

Нашите најдобри одбојкари го остварија сонот на генерации одбојкари и се пласираа за првпат во историјата на едно големо натпреварување. ЕП кое во септември оваа година ќе се одржи во дури 4 земји. 

Победата против Унгарија од 3-0 донесе радост во СЦ Кале....имаше и солзи радосници и големо славје...