Loading Video...
Свет
25. May 2019 - 16:42

Француската полиција објави фотографија на бомбашот од Лион

Француската полиција објави фотографија на бомбашот од Лион. На смиката направена од надзорните камери  се гледа како делумно маскираниот маж , на велосипед, ја остава експлозивната направа пред пекарата во пешачката зона. Во потерницата се наведува дека се работи за опасен терорист. Во вчерашниот напад во Лион се повредени 13 лица.