Ракомет
12. January 2017 - 9:07

Франција 2017: Распоред за втор ден

На 25.Светското првенство во ракомет денеска се играат пет натпревари, а својот прв дуел ќе го има и репрезентацијата на Македонија.

А група - Нант:
Русија - Јапонија (17:45 часот)
Полска - Норвешка (20:45 часот)
 
Б група - Мец:
Словенија - Ангола (14 часот)
МАКЕДОНИЈА - Тунис (17:45 часот)
Шпанија - Исланд (20:45 часот)