Живот
13. September 2018 - 14:20

„Фраеру, дали стигна навреме, не за друго да не те мислам“ - жена жртва на исфрустриран скопски мангуп

Скопјанка на социјалните мрежи сподели една ситуација која и се случила на градските улици, во продолжение прочитајте го нејзиниот пост: