Живот
11. January 2017 - 19:31

Фотографирал мортус пијана девојка на журка, помеѓу нејзините нозе има нешто од што ќе ви се згади животот

 
На фотографијата може да се види како девојка во долна облека, како онесвестена лежи на подот, додека помеѓу нејзините нозе стои голема количина нејзин измет. 
Оваа фотоградија нводно на Снепчат ја објавил нејзин познаник во текот на една журка, веројатно од ергенска вечер. Таа се опила и легнала на подот да спие а најверојатно се работи за стриптизета. Бидејќи се работи за многу непријатна содржина, целата вотографија погледнете ја ОВДЕ.