Живот
15. January 2016 - 11:28

Фотографија со бебе кое предизвика вистинско пореметување на социјалните мрежи!

Што гледате за прв поглед на фотографијата?
 
Изгледа по малку збунувачки и загрижувачки, и морате да ја погледнете барем налјмаку уште два пати, но всушност се работи за нежен семеен момент - иако на прв поглед изгледа потполно поинаку.
 
Лавина коментари следувалена фотографијата која се појавила на социјалните мрежи зошто многу помислиле дека станува збор за голем задник - сепак, ако погледнете подобро, ќе видите дека станува збор  ќелав маж со влакнести рамена кој го бакнува бебето.
 
Вистинско олеснување доживеале многу збунети коментатори.