Балкан
3. September 2016 - 19:54

Фотографија од Србија која го натажи регионот

 
Тажна глетка затекнал утрово жител на Србија кога од својот дом одел кон работа.
 
На кревет кој пред неколку дена една жена го исфрлила од станот, во текот на ноќта се сместило 5-члено семејство. Додека мајката и дечињата спиеја, до нив седеше улично куче кое ги чува.
 
„Перници, постелнина и дечиња заспани едно покрај друго. Ова би било идеална слика ако сцената не беше поставене среде празен студен парк, туку во топол стан“!