Живот
29. July 2015 - 15:29

Фотографија која може да се погледне само во Македонија и никаде на друго место!

Проширувањето на улицата секако е за пофалба, но да се нашло друго место за бандерава?

Фотографијата е објавена на социјалните мрежи, доаѓа од општина Чашка.