Џет-Сет
3. July 2018 - 16:24

ФОТО: Лошата сосетка Фикрие од „Нашата Дениз“ во приватноста од буцка стана риба ипол

Оние кои ја следат серијата „Нашата Дениз“ која се емитува на ТВ Сител, веројатно тешко ја поднесуваат улогата на сосетката Фикрие.
 
Актерката Јешим Черен Бозоглу (43) ја игра оваа улога и тоа толку успешно што за брзо време станува една од најнеомилените.
 
Таа е професионална актерка која има богато актерско портфолио. Но, она што е интересно за неа е тоа што поради улоги има направено голема трансформација во килограмите.
 
Од буцка и жена која изгледа доста постаро, до згодна млада риба ипол на која тешко би и дале 43 години.