Џет-Сет
12. December 2015 - 12:53

ФОТО: Анета Наковска пресреќна - погледнете каде ужива

Пејачката Анета Наковска откако се пресели во САД, се сврши со својот сакан и направи мала промена на имиџот.

Анета на социјалните мрежи се пофали како ужива во Америка.

Тука зима, а пејачката одмара на плажите на Флорида.

Погледнете: