Македонија
12. July 2018 - 16:31

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална Хигиена

За проблемот со ѓубрето на скопските клиники, кое со месеци е декор во најголемата здравствена установа во земјата, министерот за здравство нема да распишува тендер за приватна фирма туку преговара за хигиената во Клиничкиот центар да се грижи Комунална хигиена.

Видеа од Македонија

  •  
  • Страна 1