Loading Video...
Спорт плус
12. September 2018 - 19:38

ФФОСЗ одржа конференција за новитетите во физичкото образование

 

Факултетот за физичко обраование , спорт и здравје денеска ја организира првата конференција од програмата Ерасмус Плус на тема подобрување на квалитеот на физичкото образование на ниво на основното образование и неговото значење за важноста на идните генерации.