Интернет
10. November 2015 - 15:18

Фејсбук нема да ви дозволи да го користите овој збор...

Обидете се на Фејсбук или друга социјална мрежа да го напишете зборот "Tsu.com" и погледнете што се случува. Оваа опција нема да работи!
 
Фејсбук блокира било каква врска со „Tsu.co“ на сите платформи кои ги поседувате, вклучувајќи Meсинџер и Инстаграм.
 
Tsu е мала, нова социјална мрежа која тврди дека ги споделува своите приходи од рекламирање со своите корисници. 
 
Ова го потврдил Себастијан Собчзак, кој е основач Tsu.
 
За разлика од повеќето социјални мрежи, вклучувајќи ја и Фејсбук, која има 100% од добивката од рекламирање на својот сајт, Tsu задржува само 10%.
 
Повелете и обидете се.