Интернет
30. September 2015 - 23:08

Фејсбук најавува интересно изненадување за сите корисници

Корисниците на Facebook наскоро пријатно ќе се изненадат. Во иднина профилните слики на корисниците може да бидат во движење.
 
Инаку планот е, корисниците на Facebook да можат наместо обични профилни фотографии, да постават видео-снимка од 7 секунди. Ќе биде нешто слично на GIF, без звук.
 
Еве дел од новостите: