Интернет
18. March 2016 - 22:02

Фејсбук Месинџер сега има уште една скриена игра

Откако се изнаигравме на скриениот шах на Фејсбук Месинџерот, сега можеме да минеме на физичка активност - кошарка.
 
За да можете да играте кошарка со соговорникот на оваа апликација, прво ви е потребна најнова надградба. Потоа ја праќате кошаркарската топка на пријателот и можете да поченете да играте.
Се разбира, тоа не е реална симулација на спортот. Целта е да ја шутнете топката од различно растојанија и да погодите повеќе пати во низа.
 
Оваа забавна игра Месинџер ја објави во пресрет на американскиот „March Madness“ кошаркарски турнир за сите оние кои сакаат да им помине време или не се родени за кошаркарски терен.