Живот
7. December 2017 - 12:10

Фатени на дело: Слоба ги соблекол фармерките па на скали со Луна имал жесток секс на брзина!

Овој пат нема лажење и Слоба и Луна се снимени додека имале секс на брзина.

Камерата ги зумирала нозете на Слоба и неговите спуштени фармерки, повеќе од јасно е дека имале секс на скалите.

Се се завршило брзо, прва се симнала Луна која веднаш погледнала во камерите, а неколку секунди подоцна пијаниот Слоба опуштено ги облекувал фармерките.

Погледнете го сексот помеѓу Слоба и Луна (премотајте на 9:25).

Кратка верзија