Живот
12. December 2017 - 14:41

Фатална грешка: Еве што ќе се случи со крадец кој ќе избере да ограбува продавница во која има рагбисти!

Велат дека животот е прашање на избор. Погрешен избор, може скапо да не чини. Тоа своја кожа, најдобро, го почувствува овој крадец во австралискиот град Бризбејн.

Тргнал да ограбува локална продавница во која освен камери, нема обезбедување. меѓутоа, не препоставувал, дека во моментот на кражбата, во продавницата ќе се најдат и членови на локалниот рагби клуб! 

Еве како изгледа кога крадете во продавница во која има рагбисти!