Балкан
16. April 2018 - 13:41

Фацата на Вујановиќ предизвика општа смеа: Погледнете ја снимката од победата на Мило за која зборува регионот

На социјалните мрежи се појави урнебесна снимка од прославата на победата на Мило Ѓукановиќ.

Имено по победата на Мило Ѓукановиќ на претседателските изборија на Фејсбук страницата Подгорички времеплов се појави видео снимка на која победи фацата на претседателот на заминување Филип Вујановиќ.

Што се случило па неговото насмеано лице да ја направи таа фаца никој не знае, но веднаш се појавија силни духовите коментари.

Еве само некои од нив.

 „Она кога ќе сфатиш дека повеќе не си претседател“, „Она кога ќе ја видиш покојната тетка во првиот ред која редовно гласа за тебе“, „Се сети дека пеглата не ја изгасил“, „Видел логопед во публика“...