Loading Video...
Свет
18. February 2019 - 17:47

Европа не ги сака назад своите граѓани - борци на ИД како што бара Трамп

Европа не ги сака назад своите граѓани борци на ИД заробени во Сирија. Германските, француските и британските  власти го   одбија Трамповото барање  да преземат околу 800 борци на ИД и да отворат судски процес против нив.  Ако нивните матични земји не ги сакат  американските сили ќе ги ослободат порача претседателот на САД.