Живот
19. February 2016 - 12:58

Еве што се случува зад камерите на урнебесната серија "Убавата Селанка"

Сите знаеме дека серијата Убавата Селанка е урнебесна, но погледнете што прават актерите зад камерите. Инаку таа се емитува од понеделник до петок во 21:00 часот на Сител Телевизија.