Живот
1. October 2017 - 12:40

Еве што и остави во наследство таткото на „Плејбој" на својата сопруга

Иако се пишуваше дека кралот на Плејбој, Хју Хефнер, кој почина пред некој ден, не и оставил ништо на последната сопруга, Кристал Харис, сепак таа во наследство иако не добила дел од неговото огромно богатство за себе, како татко на нејзините четири деца тој и оставил вила од 7. милиони долари. 

Богатството на Хју Хефнер ќе го разделат неговите деца, а мајката ја добила вилата.