Македонија
7. December 2016 - 20:44

Еве како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини

Еве како ВМРО-ДПМНЕ одговори на срамниот спот на СДСМ во кој се злоупотребуваат човечки судбини…