Живот
13. December 2017 - 21:57

Еве како треба да ја прославите новата 2018 година ако сакате да бидете богати и здрави

Сакате да привлечете богатство и здравје во новата 2018 година? Подолу, прочитајте како треба да влезете во новата година според Фенг Шуи.

Еве 6 работи што треба да ги имате за време на празниците што следат:

1. Црвен паричник

Новиот паричник симболизира дека сте подготвени да добиете ново богатство и црвената боја ќе ви помогне да привлечете само добри материјални и духовни вибрации.

2. Црвена облека

Донесете ја вашата среќа во новата година, носејќи повеќе црвена боја. Не е важно дали станува збор за дискретни обетки или прекрасен фустан, важно е да имате црвена боја на вас.

3. Црвени чевли

Чевлите се секогаш поврзани со доаѓањето во подобрите ситуации години, време … Затоа со црвените чевли може да кажете дека сте подготвени за подобро утре.

4. Златен накит

Дискретен златен накит привлекува материјално богатство и повеќе пари за вас и вашите најблиски.

5. Нов часовник

Часовникот значи дека се движите напред, па купувањето на нов модел ќе ви донесе позитивна енергија. Најобичните детали можат да имаат најголема моќ во следната година.

6. Голема ташна

Овој детал симболизира дека очекувате многу добри работи и дека ви е потребна голема ташна за да може да се собере се во неа.