Живот
16. July 2017 - 21:55

Еве како правилно да ги наредите фармеките во ормарот - вака прават во бутиците

После перењето, фармерките обавезно испеглајте ги доколку не сакате да ви заземаат премногу простор во ормарот.

Универзален начин за диплење фармерки не постои, но во видеото што следува ќе го видите најчестиот начин кој неретко се користи во бутиците.

Доколку вака ги здиплите бидете сигурни дека нема да ви заземат многу простор.

Погледнете: