Џет-Сет
14. January 2016 - 19:23

Еве како изгледала една од најпознатите српски пејачки на почетокот на нејзината кариера

Рада Манојловиќ е една од пејачките која драстично го има променето својот изглед од почетокот на нејзината кариера до денес. Всушност атрактивната Рада денес важи за една од најзгодните пејачки, но кога почнала изгледала сосема поразлично. Фотографиите се од почетокот на нејзината кариера, пред 9 години, а вие самите проценете колку и што има променето Рада до сега.