Живот
29. December 2016 - 10:36

Еве како изгледа сопругата на Никола од „Брза Кујна"

Шеф Никола од Брза Кујна, хит кулинарското шоу на Сител, сите ги смее со својата смисла за хумор. Тој додека готви често знае да ги спомене детето и сопругата Маја, со која е во брак од 2012 година. 
 
Еве како изгледа таа: