Живот
22. October 2015 - 12:16

Еве како изгледа снимање на секс сцена во реалноста

Во јавноста се појавија снимки од „зад сцената“ од филмот „Stretch” кои покажуваат колку бизарни може да бидат за снимање сцените на кои има секс. Ова е поддржано од хистеричното однесување на актерите кое трае се додека режисерот не викне - „Акција!“
 
Помеѓу снимањето нема откажување за да се релаксираат актерите, тук усе пушта музика од Рик Џејмс, режисерот се шегува, а во нивна близина е и човек кој е подготвен да ги испрска актерите со лажна пот.
 
Иако во овој филм може и не е најдобар пример како може од актеротда се извлече најдоброто, постојат и некои кои навистина уживаат во овие сцени.