Македонија
2. September 2015 - 21:53

Еве како гореше Водно

Пожарот на Водно кај Теферич што избувна попладнево е ставен под контрола и нема опасност од негово проширување. Во гасењето на пожарто интервенирале 13 пожарникари Погледнете како гореше планината... 
 
 

Gori TEFERIČ

Posted by Berat Sinani on среда, 2 септември 2015