Живот
5. August 2016 - 10:47

Еве како да уживате: Ова се најдобрите пози ако имате мал пенис!

Многумина се прашуваат дали е битна техниката или големината, па еве го одговорот...
 
Постојат неколку секс пози кои се поефикасни од останатите кога момчињата имаат мал пенис. Тие помагаат за жените полесно да доживеат оргазам.
 
Во следново видео, со детален опис и анимација, погледнете ги позите за момците со мал пенис...