Живот
14. November 2016 - 12:42

Еве како Босанец ги известува соседите дека добил син

Босанец со смешна порака ги извести своите соседи дека добил син и дека ќе слави до зори.

-Ќе бидам погласен од кога го правев. А тогаш сите ме слушнавте, напишал Босанецот и го покани на прославата.