Живот
20. September 2017 - 13:20

Еве како без мака да однесете мажена жена во кревет

 
Тие не бараат љубов до крајот на животот, одамна престанале да веруваат во бајките за принцот на белиот коњ. Добро знаат што сакаат, дури и ако тоа не сакаат да си го признаат на себе.
 
Маж кој сака да заведе мажена жена треба само со три чекори да ја увери дека тој е оној кој ќе и ги исполни сите желби. 
 
1. Закачање
 
За почеток треба да направите привлечност.Алузиите на секс се најдобар начин бидејќи се се врти околу тоа. Не мора да тоа внимателно да го правите, но немојте да бидете вулгарни или перверзни. 
 
2. Направете да се чуствува убаво 
 
Повеќето мажени жени не се чуствуваат привлечно - еден маж во нивниот живот се зема здраво за готово и одамна престанал да и дели комплементи. 
Исто така, особено ако родила веројатно е самокритична околу своето тело. Шармирајте ја со едноставен комплимент, но морате да бидете внимателни и искрени. Таа повеќе не е дете па тешко ќе падне на зборовите „ имаш прекрасни очи“. Подобро да и  кажете дека изгледа „опасно секси во тие хеланки“. 
 
Пофалете им ги градите, или косата или било што, важно е само да ги пофалите тоа што навистина сметате дека е сексипилно на неа и тоа да го изведете пристојно, а доволно „валкано“. 
 
3.Опуштете ја и докажете колку сте дискретни
 
Вие не губите ништо, но таа ризикува се. Дајте и до знаење дека не барате сериозна врска и уверете дека сте дискретни.
Можете и да ги употребите зборовите „ Толку си секси што иако не сакам врска со тебе, не можам да престанам да размислувам како со прсти го допирам твоето тело“. 
Покажењте дека знаете вистинска прељуба, како би размислувала за жежок оргазам кој ќе и пружи задоволство а не скандал или ризик.