Балкан
14. September 2017 - 14:06

Еве како Александар Вучиќ се опрости од Љубиша Самарџиќ

На Новите гробишта денеска во 13 часот завршено е последното испраќање на Љубиша Самарџиќ, а венец испратил и претседателот на Србија Александар Вучиќ.

- Великан на српското актерство - претседател на Републиката, Александар Вучиќ - напишано е на венецот кој го испратил Александар Вучиќ.