Loading Video...
Свет
20. April 2018 - 18:09

Евакуиран центарот на Берлин поради бомба од Втората светска војна

Германската полиција соопшти дека успешно е деактивирана бомба од Втората светска војна во центарот на Берлин, откако претходно беа евакуирани 10  000 луѓе.

Британската бомба тешка 500 килограми беше откриена на градилиште  во близина на главната железничка станица пред неколку дена.