Македонија
6. October 2017 - 10:27

Есенска дератизација во општина Аеродром

Со есенската дератизација во општина Аеродром ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки.

Како што соопшти општина Аеродром, дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно здравје-Скопје.