Ракомет
13. January 2018 - 17:22

ЕП - Хрватска 2018: Македонските навивачи се подготвуваат за вечерашниот дуел

Македонските навивачи кои се присутни во Загреб веќе ја подреваат атмосферата за вечерашниот дуел со Словенија. Нашите навивачи се наоѓаат во фан зоната во „Club Roko" на улица Јарунска бр.5.

Добрата и позитивна атмосфера е најавена и за по натпреварот.