Живот
31. August 2018 - 23:07

Емотивен графит кој ќе ви го скрши срцето стана вистински хит на Интернет

Графитите се често дел од зградите секаде низ светот, а освен што тие често можат да имаат политичка, спортска или исмејувачка порака, ретко тие постануваат вистинско ремек дело.

Овој графит дефинитивно ќе остане вистинско ремек дело во наредниот период.

- Мама- рак 1:0.

Откако оваа фотографија се прошири на Твитер ретко кој може да остане рамнодушен, погледнете.