Џет-Сет
16. December 2016 - 10:53

Елена Велевска сега е секс бомба, ама на почетокот на кариерата...

Секси и бомбастичната фолкерка Елена Велевска денес важи за вистинска убавица. Но кога ја започнала својата кариера таа изгледела многу поинаку.

Еден од нејзините првите албуми се:  Пу пу машала,  Говорот на телето и  Жена огнена. Македонското девојче прави вистински бум на македонската  и бугарската сцена.

Таа навистина важи за огнена жена!

Погледнете како изгледала некогаш, а како изгледа денес Елена Велевска!