Џет-Сет
25. November 2017 - 14:01

Елена Велевска го покажа сопругот

Фолк-пејачката Елена Велевска на својот Инстаграм-профил објави фотографија од својот сопруг Маријан.! Тој не сака медиумски да се експонира, но својата сопруга  целосно ја поддржува во работата и околу нивните три деца.