Живот
22. November 2017 - 21:28

Ела се пожали по раѓањето: Ми паѓа косата, а моите нокти се ужасни!

Ела Дворник ги почувствува првите контракции на самиот почеток од седмиот месец од бременоста поради што беше хоспитализирана, но нејзината грижа ја смирија лекарите кои и објасниле дека тоа што и се случува е нормално кај бремените жени.
 
Откако се породи таа сфатила дека по нејзиното раѓање заборавила на себе, па им се обрати на фановите:
 
- Погледнете ми ја косата! Не сум била на фризер пет месеци. Освен тоа, многу коса ми падна после пораѓањето. ноктите м исе очајни, а и веѓите ми се споија. Заборавив на тоа што значи да се нашминкаш. Целосно излегол од игра. Би сакала во моментов масажа на нозете да се вратам во живот, - напиша Ела.