Loading Video...
Свет
12. May 2017 - 17:01

Експлозија одекна во центарот на Рим

Во центарот на Рим одекна силна експлозија. Бомбата  била сместена во пластична кутија и поставена покрај паркирани возила пред пошта. Нема повредени. Во тек е истреага за инцидентот. Според италиајнската полиција не се работи за исламски тероризам.