Спорт плус
14. October 2017 - 21:03

EKK: Алкалоид заврши на второто место, Гамбит Асеко на 19.место

Во рамките на последното - седмо коло Алкалоид ја совлада екипата на Баја Маре со 4-2, додека Гамит Асеко забележа пораз од Бер Шева со 4-2.
Првото место го освои екипата на Глобус откако во последното коло го совлада тимот на „Легаси Сквер Капитал“ со 4,5:1,5.
Конечна табела: Глобус 12 поени, Алкалоид 11, Одлар Јурду 11, Нови Бор 11.