Живот
12. February 2018 - 23:00

Едноставен трик: Продолжете ја вашата коса за само 2 минути

Овој трик ќе ги одушеви сите жени кои имаат долга коса и кои често ја врзуваат во реп. Научете како со едноставен трик да добиете неколку сантиметри во должината на косата.

Се што треба да направите е да врзете два репа, а потоа да ги споите.

Погледнете го целото упаство во видеото …