Живот
15. February 2017 - 21:23

Едноставен начин за чистење тенџериња и тави

Кога ќе ви загори некое тенџере или тава, не се нервирајте! Постои брз и лесен начин да ги исчистите загорените садови.

Најдобра опција ви е да ставите вода и капка детергент во загорениот сад. Ставете го садот на оган и оставете да зоврие.

Потоа измијте и избришете. Многу едноставно! Погледнете: