Македонија
10. July 2021 - 17:21

Едно лице почина, а три се повредени во тешка сообраќајна несреќа кај „Св. Еразмо“

На 10.07.2021 година во 14.30 часот во СВР Охрид пријавена е сообраќајна незгода случена на магистралниот пат Охрид - Подмоље - Кичево во близина на Св. Еразмо.

Во незгодата едно лице го загубил животот, а три се повредени од кои 2 имаат телесно повреди, тие се префрлени во болницата „Свети Еразмо“.

Во незгодата учествувале три патнички и едно товарно моторно возило. Моментално на терен увид вршат полициски екипи.