Македонија
11. January 2019 - 10:29

„Едно име имаме, Македонија“ – во Скопје се појавија транспаренти

На повеќе локации во Скопје се појавија транспаренти со натпис „Едно име имаме, Македонија“.

Ова е пораката која граѓаните им ја испраќаат на власта и пратениците.

Дел од транспарентните се поставени кај Железничката станица, Стоковна куќа, Автокоманда, како и на подвозникот кај Црниче.