Џет-Сет
20. July 2015 - 15:02

Еден е Брус Ли, ваква мајсторија никој не надминал

Сите знаеме каков мајстор на боречки вештини беше Брус Ли, а ова видео уште еднаш покажува дека беше еден и единствен.

Еднставно ваква смиреност и точност не е забележана во поновата историја.

Погледнете го внимателно ова старо видео и неговите мајстории како игра пинг понг со нончаки.

Еден е Брус Ли.

youtube.com/watch?t=54&v=JzIcPLjSl6s