Џет-Сет
19. December 2017 - 22:14

„Ѕвона“ - прв сингл од претстојниот албум на Каролина Гочева

Во пресрет на Новогодишните празници нашата поп-ѕвезда Каролина Гочева ја објави песната „Ѕвона“ - нов сингл од претстојниот албум, кој треба да излезе кон средината на февруари 2018-та година.

Музиката и аранжманот се на Никола Мицевски, текстот е на Весна Малинова, додека спотот е во режија на Огнен Шапковски - Мелем Продукција.

- Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме, вели Каролина.

Видеото за новиот сингл „Ѕвона“ е објавен на официјалниот YouTube канал на Каролина. 

(Линк до видеото https://www.youtube.com/watch?v=3yI_WqJJrnM).