Македонија
20. April 2018 - 17:43

ДЗС: Попис на населението во 2020 година, регистарот ќе биде само помошно средство

За престојниот попис на населението во Република Македонија што најверојатно ќе се спроведе во 2020 година како и за електронскиот регистар на население објаснува гостинот во вестите на Сител во 16 часот Апостол Симовски, директор на ДЗС